voorstellingen

Openingsvoorstelling voor het Nijntje Museum 5 februari 2016

‘de verhuizing van Nijntje’ was geslaagd!

spel; Sophie Bakker en Maaike Kres

props; Jan Willem Vroom

filmpje opening nijntje museum utrecht

IMG_2646.JPG

————————————————————————————————————————————-

Rocco tijdens Zingende Beelden Leidsche Rijn

————————————————————————————————————————————

Voorstelling ‘Muisstil’

          

De poppenvoorstelling Muisstil is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar tot en met 9 jaar. De voorstelling gaat over Mus die graag koning wil zijn. Als het koningsspel maar niet wil lukken komen twee van zijn knuffels in actie. Muis en Gans halen alles uit de kast om Mus te helpen. Mus kan blij zijn met zijn vrienden, of heeft hij die nog niet?
Een voorstelling over alleen zijn en het verlangen naar vriendjes om mee te spelen, een moeder die veel te druk is en het net komen wonen in een nieuwe buurt. Met muziek, liedjes en een hoop slap stick humor gaat Mus op zoek naar zijn koningin. Heel leuk als jij er bij kan zijn!

Eindregie: Trudie Lute. Pop Muis: Mandy van Ginkel. Vormgeving Maartje Mars. Coaching poppenspel; Eveline Agema. Ontwerp en illustratie; Christine Thau. Kostuum en Fotografie; Tessa Verbei. Met dank aan; Maike Flick, Kamille Kres, Roos Kres en Diego Schorr

——————————————————————————————————————————

Voorstelling ‘Naar bed naar bed zei moeder Vleer!’ en ‘Uit bed uit bed zei kleine Vleer!’

Vleermuis Flyer1jpg

Vleermuizen die niet wakker willen worden uit hun winterslaap en allerlei vleerlijke taferelen. Hoe komen ze aan hun eten, moeder Vleer wordt verliefd en kleine Vleer krijgt haar eerste vliegles. Gespeeld op de mooiste vleermuislokaties. Voor alle leeftijden.

Advertenties